Yleiskuva toiminnan aloittamisesta


Toiminnan aloittaminen Nettivarastolla on helppoa ja nopeaa. Useimmat aloittamiseen liittyvät asiat pystyy tekemään itse ja tarvittaessa henkilökuntamme opastaa etenemisessä.

Yhteenvetona suosittelemme seuraavaa etenemistä:

  1. Luo tunnukset Nettivaraston järjestelmään
  2. Asenna integraatio tai luo tuotenimikkeet järjestelmään
  3. Testaa integraation toimivuus
  4. Toimita varsinaiset tuotteet varastolle
  5. Ennen ensimmäisiä lähetyksiä, tee sopimus kanssamme.

Nettivaraston varastojärjestelmä

Ensimmäiseksi suosittelemme luomaan tunnukset varastojärjestelmään osoitteessa: service.nettivarasto.fi. Varastojärjestelmä on koko toiminnan ydin ja sieltä näet aina varaston tuotteiden ja tilausten nykyhetken juuri sellaisena kuin se on. Service-palveluun tehdään myös ensimmäiset asetuksen toiminnan aloittamista varten.

Käyttäjätunnusten tekeminen palveluun on täysin ilmaista ja suosittelemme kokeilemaan järjestelmän käyttöä heti ensimmäiseksi.

Ensimmäiseksi taustapalvelussa kannattaa luoda itselle oma testikauppa, johon voi luoda omia tuotteita. Suosittelemme tutustumaan järjestelmän käytön erilliseen ohjeeseen.

Asenna integraatio

Palvelujamme voi käyttää joko ilman integraatiota tai integraation kanssa. Kun oma verkkokauppa on integroitu Nettivaraston taustajärjestelmän kanssa, päivittäinen toiminta on hyvin automaattista, jolloin tilaus- ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti eri järjestelmien välillä.

Olemme tehneet valmiita integraatioita suosituimpiin verkkokauppa-alustoihin ja integraatiot ovat kauttamme ilmaiseksi saatavilla. Ole hyvä ja tutustu erillisiin ohjeisiin eri integraatioista ja näiden asennusohjeista.

Kun integraatio on asennettu, järjestelmä toimii, jos tuotenimikkeet ja tilaukset siirtyvät omasta järjestelmästä Nettivaraston järjestelmään.

Tavaran toimittaminen varastolle

Tavaratoimituksen varastolle voi tehdä koska tahansa ja otamme tavarat vastaan. Jos sinulla on toiminnassa jo toimiva verkkokauppa, suosittelemme tavaroiden toimittamista varastollemme vasta kun integraatio on testattu toimivaksi. Näin vältytään mahdollisilta toimintakatkoksilta. Voit tutustua erillisiin tavaratoimituksen ohjeisiin.

Sopimus

Sopimusta varten tarvitsemme normaalit yritystiedot, jotka voi joko lähettää meille sähköpostilla palveluneuvottelijallemme tai ne voi syöttää service.nettivarasto.fi -järjestelmään oman kaupan kohdalle. Järjestelmän käyttö, integraatiot ja tavaratoimitukset varastolle voidaan tehdä jo ennen sopimusta. Sopimus tulee olla voimassa ennen ensimmäistä tavaralähetystä varastolta ulos.

 

 

Takaisin kaikki ohjeisiin

 

Would you like to know more?

Please feel free to ask us, we’re happy to help!

We try to reply to all queries within 24 h.

This site uses cookies to deliver our services. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Privacy Policy which describes also how we use cookies and how to disable them.